somaworks.nl

Salaris Allround bouwmedewerker

Meld je aan

Het gemiddeld salaris voor Allround bouwmedewerker o.b.v. 40 uur is €2.644 bruto per maand. Het gemiddelde bedrag is samengesteld uit vacatures van de afgelopen 36 maanden. Ervaring, leeftijd, locatie, vakantiegeld of eventuele bonussen zijn in de berekeningen niet meegenomen, omdat deze werkgever-afhankelijk zijn.

Let op! Het genoemde salaris is een indicatie van wat je zou kunnen verdienen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het getoonde bedrag en kunnen hoger of lager uitvallen.
Bekijk onze actuele Allround bouwmedewerker functies

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek