somaworks.nl

Opleidingen

Met onze opleidingen en trainingen kan jij groeien in je werk en verantwoordelijkheden. Wil jij meer leren in je huidige vakgebied, zoek je een nieuwe baan met daarnaast een opleiding of wil je iets totaal anders gaan doen? Bij SOMA Academy vind je, in welke situatie jij ook zit, opleidingen en trainingen in ieder vakgebied binnen de techniek. Zo leer je nieuwe vaardigheden, haal je erkende certificaten en ben je helemaal klaar voor nu én de toekomst.

Aanvragen

BBL Leerwerkplek:

Met een leerbaan (leerwerkplek) combineer je werken met een opleiding. Leerbanen zijn gekoppeld aan opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) of het hoger beroepsonderwijs (HBO). Wij als SOMA Academy helpen jou natuurlijk bij het vinden van een nieuwe werkgever / BBL leerwerkplek.

Omscholing:

Je wilt je omscholen, maar je weet nog niet exact wat je wilt doen. Misschien ben je op zoek naar iets dat aansluit op je huidige (werk)ervaring of wil je wel compleet iets anders doen, maar je weet nog niet wat? SOMA Academy kan jou verder helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging, zodat jij kan bouwen aan een nieuwe toekomst.

Op welke manieren kan ik me omscholen?

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop jij je kan omscholen. Je kan naar omschoolvacatures kijken, je kan ook het omschooltraject per beroep vinden via onze intercedenten. Daarnaast vind je nog meer achtergrond informatie in onze sectie alles over omscholen. Je kan voor het maken van jouw omschoolkeuze ook eerst kijken welke banen er bij jouw persoonlijkheid, competenties en sectorvoorkeur passen. Zodat wij van SOMA Academy jou nog beter kunnen helpen.

 

Neem contact op met Yvo

06 152 600 42

y.jongepier@somaworks.nl

Of vul het formulier in

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek