somaworks.nl

Omscholing

Zit je niet helemaal op je plek of ben je door de jaren meer geïnteresseerd geraakt in een ander vakgebied, maar bezit jij niet de kennis en kunde om dit uit te voeren? Dan kan omscholen interessant voor jou zijn.

Aanvragen

Is omscholen iets voor jou? 

De keuze maken om je te laten omscholen kan lastig zijn. Het is immers direct een grote verandering in je leven (en misschien zelfs in je salaris). Wat als je het vak waar jij jezelf in laat omscholen toch niet lijkt te zijn wat je er van had verwacht? Wat als je heimwee krijgt naar je oude werkveld? Verkeerde keuzes maken zijn dus niet zonder risico’s en is het belangrijk om je grondig voor te bereiden, zodat je zonder twijfel de stap kan zetten. Tijdens een omschool traject kom je er achter of een nieuwe baan of vakgebied bij jou past. Wij gaan samen met jou op onderzoek uit naar hetgeen dat bij jou zal passen. Op deze manier kun jij een weloverwogen keuze maken!

Gedurende het traject bieden wij in veel gevallen eveneens de mogelijkheid om een dag mee te draaien om te kijken of de functie, werkzaamheden en/of bedrijf bij jou past. Op deze manier kun je al bekend raken met het vakgebied en een meer weloverwogen keuze maken of het nieuwe werkveld bij jou past.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden tot omscholing? Neem dan gerust contact op en wij staan je graag te woord.

Neem contact op met Yvo

06 152 600 42

y.jongepier@somaworks.nl

Of vul het formulier in

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek