somaworks.nl

Mogelijkheden

Bij SOMA Works beperken wij ons niet alleen tot de werkvloer. Wij weten namelijk dat prettige privé omstandigheden essentieel zijn voor een gelukkige werksfeer. Daarom bieden wij bestaande en nieuwe kandidaten van SOMA Works de mogelijkheid om te investeren in zichzelf.

Aanvragen

Niet in dienst via SOMA Works?

Geen probleem! Ook dan vergoeden wij in de eerste instantie de gehele cursus of coaching die jij nodig hebt om jouw potentieel te bereiken. Wij begrijpen immers ook dat je niet zomaar kan stoppen bij een baan of dat je eerst erachter wilt komen welke cursus echt bij je past. Wat wij wel van je vragen is dat je gedurende het traject via ons aan het werk komt bij een van onze werkgevers.

Al aan het werk via SOMA Works?

Indien je al via ons werkt dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek, met ons of samen met jouw werkgever, om te kijken hoe we er voor kunnen zorgen dat jij jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Wellicht heb je ambities om je te laten omscholen, wil je juist groeien binnen je huidige baan of liggen je doelen meer in privé sferen (financiële problemen of coaching bij het vinden van werk dat bij jou als persoon past).

Wij vergoeden jouw cursus

Kortom, als jij (in de toekomst) via ons aan het werk komt bij een van onze werknemers dan betalen wij de gehele cursus. Heb je hier vragen over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op met Yvo

06 152 600 42

y.jongepier@somaworks.nl

Of vul het formulier in

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek