somaworks.nl

Loopbaanbegeleiding

Jouw loopbaan begint op het moment dat je jouw eerste stap binnen de deur zet bij jouw eerste werkgever. Mogelijk als eerste bijbaantje, stage of wanneer je net klaar bent met school. Wij gunnen het natuurlijk iedereen dat hij of zij direct de baan vindt die past, maar ook wij weten dat dit niet altijd het geval is. Graag helpen wij jou bij deze zoektocht naar wat jij écht leuk vindt.

Met meer dan 10 jaar ervaring in het werken mét en plaatsen van personeel, weten wij hoe wij de drijfveren naar boven kunnen halen. Door dit goed in kaart te brengen kunnen wij samen met jou op zoek naar een baan die beter bij je past en waar jij op je best bent.

Aanvragen

Loopbaancoaching

Samen met jouw loopbaancoach gaan wij op zoek naar wat bij jou past. Wij beantwoorden vragen waar je mogelijk mee zit, maar dagen wij je ook graag uit met nieuwe inzichten. Het kan maar zo zijn dat wij samen iets vinden dat bij jou past, waar je misschien zelf nog nooit bij stil hebt gestaan.

Wat levert het op?

 

Neem contact op met jouw loopbaancoach Yvo

06 152 600 42

y.jongepier@somaworks.nl

Of vul het formulier in

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek