somaworks.nl

Cursus Veilig werken langs de weg

Meld je aan

Doordat je bij werkzaamheden aan de weg in principe deelneemt aan het verkeer is het van groot belang om bewust te zijn van de risico’s. Het is daarom belangrijk om te weten welke maatregelen genomen moeten worden voor eigen veiligheid en de veiligheid van weggebruikers. Voor al het werk dat langs de weg wordt uitgevoerd zal het Veiligheids- en Gezondheidsplan moeten worden opgesteld waar deze maatregelen in beschreven worden.

Inhoud van de cursus:
Tijdens de cursus Veilig werken langs de weg komen de volgende onderwerpen aan bod:

Aanmelden voor cursus Veilig werken langs de weg?

Prijs: €145,-*
Duur: 1 dag
Locatie: Maastricht
Deze cursus is inclusief lunch

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek