somaworks.nl

Cursus Veilig hijsen

Meld je aan

Onveilig gebruik van hijsgereedschappen en hijswerktuigen is vaak een reden voor veel bedrijfsongevallen. Ondeskundig gebruik kan leiden tot gevaar, tijdverlies, beschadigingen en ontevreden klanten. Daarnaast zet je door ondeskundig gebruik de veiligheid van uw medewerkers op het spel.

Inhoud van de cursus:

Theorie:

Praktijk:

Examen:
De opleiding zal worden afgesloten met een theorie- en praktijkexamen.

Certificering:
Na positieve afronding van het theorie- en praktijkexamen ontvang je een bewijs van deelname. Het certificaat is 5 jaar geldig.

Aanmelden voor cursus Veilig hijsen?

Prijs: €185,-*
Duur: 1 dag
Locatie: Maastricht
Deze cursus is inclusief lunch

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek