somaworks.nl

Cursus VCA Vol

Meld je aan

Door het volgen van de VCA Veiligheidstraining draag jij er zorg voor dat ongevallen kunnen worden voorkomen of minstens zullen worden verlaagd. Steeds meer opdrachtgevers wensen alleen nog te werken met onderaannemers en contracties die VCA gecertificeerd zijn en daarmee het VGM-zorgsysteem (veiligheid, gezondheid en milieu) zien als belangrijk speerpunt in hun beleid. De meeste ongevallen, zowel zonder als met lichamelijk letsel, vinden plaats tijdens het werk. In de meeste gevallen zijn dit onveilige handelingen door menselijk falen.

Deze 1-daagse VCA opleiding is specifiek bedoeld voor kandidaten met voldoende voorkennis verkregen door middelen van zelfstudie of kandidaten die hun huidige certificaat dienen te verlengen.

Inhoud cursus:
Aan de hand van een cursushandboek, diverse praktijkvoorbeelden en uitgelichte cases worden de volgende onderwerpen behandeld:

Alle lesonderwerpen zijn praktijkgericht en dienen om uw werknemers te leren veilig en verantwoord hun werkzaamheden te laten uitvoeren om zodoende bepaalde risico’s tot een minimum te beperken.

Resultaat van de cursus:
De training wordt afgesloten met een examen. Bij een positief resultaat ontvang je een certificaat met een geldigheidsduur van 10 jaar.

Aanmelden voor cursus VCA Vol?

Prijs: €185,-*
Duur: 1 dag
Locatie: Maastricht
Deze cursus is inclusief lunch

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek