somaworks.nl

Cursus Heftruck 1 daags

Meld je aan

Het spreekt voor zich dat het werken met een heftruck ook gevaren met zich mee kan brengen. Deze cursus is bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn op een heftruck. Personen die met een heftruck werken zijn wettelijk verplicht om voldoende instructies te krijgen waarbij ze leren op een verantwoorde manier de heftruck te besturen. Deze basiscursus is bedoeld voor personen die weinig of geen ervaring hebben met het werken met een heftruck.

Inhoud van de cursus:

Theorie:

Praktijk:

Examen:
De cursus wordt afgesloten met examen.

Certificering:
Bij goed resultaat ontvangt de cursist een certificaat. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar.

Aanmelden voor cursus Heftruck 1 daags?

Prijs: €180,-*
Duur: 1 dag
Locatie: Maastricht
Deze cursus is inclusief lunch

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek