somaworks.nl

Cursus Flensmonteur

Meld je aan

Na het afronden van de cursus Flensmonteur weet je op een veilige manier flenzen te monteren en demonteren. Daarnaast ben je bekend met de risico’s die bij deze werkzaamheden aanwezig zijn en ben je in staat de risico’s tot een minimum te beperken.

De cursus Flensmonteur bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De theorie en praktijk worden samengevoegd waardoor de cursus een meer interactieve insteek heeft. Daardoor word je extra gemotiveerd om actief deel te nemen.

Tijdens de cursus leer je onder andere:

Aanmelden voor cursus Flensmonteur?

Prijs: €373,-*
Duur: 1 dag
Locatie: Geleen

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek