somaworks.nl

Cursus Code 95

Meld je aan

VERPLICHTE NASCHOLING

Beroepschauffeurs in loondienst of zelfstandig moeten verplicht 35 uur nascholing per 5 jaar volgen (dit is gemiddeld 1 dag ( 7 uur ) per jaar). 
Het is te adviseren om de CODE 95 nascholing te verspreiden, zodat dit een zo goed en leerzaam mogelijke bijdrage zal leveren aan de kennis en kwaliteit van de chauffeur. Er wordt samen met de werkgever getracht om de nascholing zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de specifieke vraag zodat de nascholing maximaal rendement oplevert.

Met meer dan 60 cursussen kan iedere chauffeur en/of werkgever zijn eigen programma samenstellen. De belangrijkste eis voor de chauffeur om aan te voldoen is dat deze cursussen samen minimaal 35 uur in beslag nemen over een periode van 5 jaar. De nascholing kent geen examenplicht. Het gaat hierbij om het volgen van cursussen zelf. Het kan echter voorkomen dat een cursus wordt afgesloten met een examen ter verkrijging van een diploma of certificaat.

Aanmelden voor cursus Code 95?

Prijs: €950,-*
Duur: 35 uur
Locatie: Meerssen

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek