somaworks.nl

Cursus CE Rijbewijs 25 lesuren

Meld je aan

Vrachtauto Aanhanger Rijbewijs (CE)

De rijopleiding voor het vrachtauto aanhanger rijbewijs CE is hét rijbewijs voor het rijden met een vrachtauto met aanhanger. Omdat het rijden met een vrachtauto met aanhanger specifieke vaardigheden en een aangepast rijgedrag vereist, word je tijdens de rijopleiding getest op de 3 V’s, namelijk Veiligheid, Vakkundig en Vlot.

Daarnaast word je getest om in verschillende situaties en wegen jouw vaardigheden te laten zien. Denk aan het rijden en manoeuvreren op smalle, normale én bredere wegen. In al de genoemde situaties is het voor jou als chauffeur belangrijk vloeiend bochten te kunnen maken, achteruit rijden richting een laadrock, keren met een bocht achteruit, achteruit rijden en goed en veilig koppelen van de aanhangwagen.

Aanmelden voor cursus CE Rijbewijs 25 lesuren?

Prijs: €3353,80*
Duur: 25 lesuren
Locatie: Meerssen

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek