somaworks.nl

Cursus BHV basis

Meld je aan

Volgens het Bedrijfshulpverlening Arbeidsomstandighedenwet zijn werkgevers verplicht om een aantal werknemers aan te wijzen als bedrijfshulpverlener. Deze cursus is voor iedereen bestemd die willen optreden als bedrijfshulpverlener bij het bedrijf waar hij of zij werkzaam is. Door het volgen van deze cursus wordt je getraind in enkele kerntaken, zodat jij in staat bent om hulp te verlenen op het moment dat dit nodig is.

Inhoud van deze cursus:
De bedrijfshulpverlener basisopleiding is onderverdeeld in twee delen: Eerste Hulp en Brandbestrijding en Ontruiming.

Deze cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

Examen:
De cursus wordt afgesloten met een toets.

Certificering:
Bij goed resultaat ontvangt de cursist een badge.

Aanmelden voor cursus BHV basis?

Prijs: €245,-*
Duur:
Locatie:

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek