somaworks.nl

Cursus BE Rijbewijs 7 uur

Meld je aan

Auto Aanhanger Rijbewijs

Indien het gewicht van de totale massa van de auto én de aanhanger meer is dan 3500 kilo, dan is het verplicht om een rijbewijs BE op zak te hebben. Middels de BE Rijbewijs opleiding word je geleerd hoe je netjes en verantwoord met een aanhanger kan rijden. Je leert diverse manoeuvres zoals inparkeren, aan-en afkoppelen en achteruit rijden. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan controle handelingen om er van verzekerd te zijn dat je veilig en verantwoord de weg op gaat.

Aanmelden voor cursus BE Rijbewijs 7 uur?

Prijs: €630,60*
Duur: 7 lesuren
Locatie: Meerssen

Meld je aan

* De cursus wordt geheel betaald door SOMA Works. Lees meer over de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works

Loopbaan advies nodig?

Wij helpen je graag met jouw zoektocht naar een baan die bij jou past. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij lekker in je vel zit en hoe fijn is het als je met plezier naar je werk kunt gaan. Samen met een loopbaan adviseur ga jij op onderzoek uit naar jouw ideale baan.

Vraag een gesprek aan
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek