somaworks.nl

Budgetcoaching

Financiële stress kan een groot effect hebben op jouw gezondheid. Deze stress brengt zorgen met zich mee, die weer van invloed kan zijn op de mensen in jouw omgeving. Dit kunnen jouw vrienden zijn, je partner en eventueel je collega’s. Wij willen jou graag helpen om weer grip te krijgen op jouw financiële situatie. Samen met een budgetcoach van SOMA ga jij leren hoe je het overzicht weer terug krijgt en weloverwogen keuzes kan maken met je uitgaven.

Aanvragen

Door samen met onze budgetcoach te kijken naar je huidige situatie gaan we onderzoeken hoe we mogelijke betalingsproblemen of beginnende schulden de baas kunnen zijn. Door orde te krijgen in deze financiële situatie kun je alles weer terug op de rit krijgen én voorkom je dat het allemaal nog erger wordt.

Onze budgetcoach helpt je bij vragen als:

Hoe ziet het traject eruit?
Bij een eerste kennismaking gaan we jouw financiële situatie in kaart brengen. We kijken wat er binnenkomt, wat er nog open staat en verdelen alle inkomsten en uitgaven in de juiste categorieën. Denk hierbij aan huur, huishouden, boodschappen, vrije tijd, sport en wat er meer naar boven komt.

Wanneer we hier een duidelijk beeld en overzicht van hebben gaan we kijken hoe we dit voor jou werkbaar kunnen maken zodat jij weer grip krijgt op de situatie.

En maak je geen zorgen: wij vinden het net als jij ook belangrijk om leuke dingen te kunnen blijven doen. Wij willen voorkomen dat er bespaard moet worden op juist die zaken die jou energie en een goed gevoel geven!

Neem contact op met jouw budgetcoach Melvin

06-58 073 356

m.wolfs@somaworks.nl

Of vul het formulier in

OVER SOMA Works

Al sinds 2011 bemiddelen wij met succes technisch personeel in Limburg. Onze 25 enthousiaste specialisten staan iedere dag voor onze klanten en kandidaten klaar. Wij dragen zorg voor ons personeel door niet alleen te voorzien in opleidingen en scholingen, maar ook door een leuke creatieve werksfeer te onderhouden. Wij geloven er namelijk in dat enthousiast personeel zorgt voor enthousiaste klanten en een gezonde werkomgeving. Lees meer over SOMA Works
vacatures lasser vacatures techniek vacatures bouwvacatures infra vacatures productie vacatures logistiek